Head Padel Pro 24x3 Ballen

Head Padel Pro 24x3 Ballen

Head Padel Pro 3 Tin

Head Pro Padel 3 Tin
€ 6,95
including VAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
575613
Advice Price: € 7,95
including VAT

De Head Pro Padel bal is een padelbal die zeer geschikt is voor een grote groep padel spelers. Deze bal is alleen te gebruiken voor de padel sport. Dit heeft er mee te maken dat deze padel ballen minder druk hebben dan een tennisbal. Hierdoor is de bal iets langzamer. Ook is de Head Pro Padel bal iets kleiner dan een standaard tennisbal. 

Deze padelbal wordt gebruikt als officiele padel bal van de World Padel Tour. Deze ballen zijn ook goedgekeurd door de spaanse padel federatie. Hierdoor is deze bal dus zeer geschikt voor uw padel toernooi of padel competitie. Omdat de Head Pro Padel bal erg duurzaam is wordt deze bal ook veel gebruikt voor trainingen. U kunt deze padelbal dus gebruiken voor uw padel trainingen of padel wedstrijden. 

Heeft u nog vragen over de Head Pro padel bal? Neem dan snel contact op met de klantenservice. Bestel de Head pro Padel 3 tin padelbal nu voordelig en snel bij Planet of Tennis.

Ook leveren wij de Head Pro padel 3 tin in dozen van 24 tubes. Bent u een padel trainer en wilt u deze padelballen van Head gaan gebruiken tijdens uw trainingen? neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. Ook kunt u contact met ons opnemen als u deze padelbal wilt gaan gebruiken voor uw padel verenging. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Head Padel Pro 3 Tin
Uw waardering
* Incl. BTW