Gelukspoppetje Tennisser

Gelukspoppetje met tennisser afgebeeld.

Advice Price: € 0,85
€ 0,60
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
041-B
  • Koop 50 voor
    € 0,50
    en bespaar 17%
Incl. BTW

Bestel hier dit leuke gelukspoppetje van een tennisser. Hiermee kunt u elke tennis speler een beetje extra geluk wensen. Dit is het ideale kleinigheidje voor een tennisleraar die iets cadeau wilt doen aan de kinderen die hij tennisles geeft. De tenniskids vinden dit altijd een leuk presentje. Dit is ook een zeer geschikt presentje voor bijvoorbeeld een competitie team die u succes wilt wensen. Daarnaast verkoopt dit geluks poppetje veel aan tennis verenigingen die dit cadeau willen doen aan hun tennis leden. 

Dit gelukspoppetje kunnen wij ook leveren als geluks sleutelhanger tennisser. Dan kunt u de naam van uw kind, tennispartner, tennisleraar of tennisvereniging aan het touwtje laten maken. Dit is een fantastische manier om bijvoorbeeld uw tennistas te personaliseren. Hierdoor weet u altijd welke tas van u is. Een sleutelhanger van het tennis gelukspoppetje heeft maximaal 7 tekens. Bij meer tekens is er een kleine meerprijs. 

Wilt u van dit tennis gelukspoppetje grote aantallen afnemen? Neem dan contact op met onze klantenservice. En wij maken een mooie offerte voor u.  

Bestel dit gelukspoppetje tennisser nu voordelig en snel via Planet of Tennis.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gelukspoppetje Tennisser
Uw waardering