FIT Sportbalsem

FIT Sportbalsem
Adviesprijs: € 17,95
€ 13,95
Incl. BTW
Beschikbaarheid:
Op voorraad
SKU
FIT Sportbalsem
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk FIT Sportbalsem

De naam F.I.T. staat voor Fast Injury Treatment, oftewel een snelle behandeling van blessures.

F.I.T. is het beste product om snel en effectief blessures te verhelpen maar zeker ook om te voorkomen. Het bestaat uit een unieke samenstelling van bestanddelen, ontwikkeld door medische specialisten na jarenlang onderzoeken en testen.

Gebruikswijze:

PREVENTIEF (voorkomen is tenslotte nog altijd beter dan genezen)
Masseer F.I.T. op spieren of spiergroepen altijd direct na de warming-up voorafgaand aan de sportinspanning, voor een betere doorbloeding en activering van de spieren. F.I.T. heeft bewezen dat bij toepassing op deze wijze het ontstaan van blessures sterk afneemt. De balsem is vervolgens direct actief in de spieren en zorgt voor een optimale doorbloeding, versneld afvoeren van afvalstoffen en herstel van de spieren. Uw spieren zullen aan het einde van de training of wedstrijd beter aanvoelen.

HERSTELLEND
Breng F.I.T. Sportbalsem aan direct na de (sport)inspanning (liefst na het douchen) op plekken waarvan u doorgaans later spierklachten (pijntjes) verwacht na een intensieve inspanning.
Door de toepassing van F.I.T. wordt een betere doorbloeding gecreëerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. U bouwt de spierfunctionaliteit geleidelijk af en u zult merken dat u veel minder last heeft van pijnlijke spieren en gewrichten.

Wanneer u een acute blessure heeft opgelopen, masseer dan de pijnlijke plek 2 tot 4 maal per dag in met F.I.T. Sportbalsem. Het herstel wordt hiermee bevorderd en de duur van de blessure verkort.
Als u F.I.T. laat inmasseren, kan de masseur of fysiotherapeut de balsem desgewenst gebruiken in combinatie met een basis massageolie en de spieren met deze combinatie masseren. Door de combinatie van de massage met F.I.T. Sportbalsem wordt het effect (rendement) van de massage vergroot.

Eigenschappen

  • Verbetert direct het celmetabolisme door de unieke samenstelling en balans van de verschillende bestanddelen.
  • Versnelt en vergroot het bloedvolume in het aangedane gebied waardoor het de afvoer van afvalstoffen versterkt en een eventueel ontstane zwelling snel vermindert.
  • De sportbalsem heeft een langdurige werking waardoor het herstellend effect nog eens sterk wordt vergroot. Ideaal als herstelmiddel om te gebruiken na een intensieve inspanning of training.
  • Wordt geheel opgenomen door de huid waardoor er ook geen plakkerig gevoel ontstaat, dit in tegenstelling tot veel andere balsems en sluit ook de poriën niet af
  • De balsem kan ook worden gebruikt in combinatie met (kinesio) tape, omdat F.I.T. binnen enkele minuten, geheel door de huid wordt opgenomen en geen (vet)laagje of film achterlaat (tape plakt dus gewoon goed).
  • F.I.T. wordt ook verkocht aan sporters voor toepassing door sporters bij de vereniging, of thuis in een behandelcyclus. Ook wordt de balsem gebruikt voor spierklachten bij overbelasting van spieren en ook ouderen hebben veel baat bij het gebruik van de balsem, waarbij eventuele spierpijn wordt verlicht en de mobiliteit wordt verbeterd. Ook de preventieve kracht van de balsem wordt erg gewaardeerd.
  • De kracht van FIT is te danken aan de unieke combinatie van natuurlijke pijndempende en celmetabolisme verbeterende bestanddelen, dit in tegenstelling tot andere balsems waarin vaak synthetische pijnstillers zijn verwerkt.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FIT Sportbalsem
Uw waardering