Babolat Pure Strike 100

Babolat Pure Strike 100

Babolat Pure Aero Super Lite

Babolat Pure Aero Super Lite

Babolat Pure Strike Team

Tijdelijke actie! Kies een bespanning bij je racket en ontvang een waardebon van 15 Euro voor je volgende bestelling! Deze actie geldt alleen voor rackets waarbij je de bespanning kunt kiezen.

Adviesprijs: € 209,95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
101285
Incl. BTW
Product eigenschappen
Meer informatie
Merk Babolat
Snaar Standaard Snaar
Doelgroep Senioren
Hoes nee
Tennis gripmaat 0, 1, 2, 3, 4
Kleur Rood, Wit
Serie Pure Strike
Frame lengte in cm 68.5
Materiaal Graphite
Snaarpatroon 16 x 19
Type speler Clubspeler, Recreant
Balans in mm 330 mm
Bladgrootte 100 sq. inch / 645 cm2
Gewicht in Gram 285

De Babolat Pure Strike Team is het tennisracket van Babolat dat bedoeld is een grote groep spelers veel controle te bieden. Door het net wat dunnere frame ten opzichte van de andere series (Pure Aero en Pure Drive) geeft dit racket wat meer controle. Dit is ook de reden dat Dominic Thiem voor de Babolat pure strike kiest.

Deze Babolat Pure Strike team heeft een racketblad grootte van 100 sq. inches. Hierdoor is het racket makkelijk bespeelbaar voor een grote groep mensen en is de sweetspot groot genoeg om ook met de Pure Strike te spelen op een lager niveau. Het gewicht van dit tennisracket is 285 gram. Dit maakt het racket makkelijk bespeelbaar en goed controleerbaar. Het balanspunt ligt op 33.0 cm en hierdoor geeft dit racket een goede combinatie tussen power en controle. het snaren patroon is 16x19.

Bent u opzoek naar een racket dat veel controle biedt, maar wel voldoende power geeft? Bestel dan hier voordelig en snel de Babolat Pure Strike team bij Planet of Tennis

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babolat Pure Strike Team
Uw waardering