Tennisracket testen

Planetoftennis.nl biedt al haar klanten aan om tennisrackets te kunnen testen voordat ze een aankoop doen. Op deze manier weet u zeker dat het racket dat u aan wilt schaffen ook goed bevalt. 

Hoe werkt rackets testen bij Planetoftennis.nl? 

Voor het testen vragen wij een borg en administatiekosten aan u. Dit doen we om te voorkomen dat rackets kwijt raken en/of beschadigen. Op het moment dat wij de rackets op tijd en in goede orde weer ontvangen, zullen wij de borg direct aan u terug storten. U betaalt in totaal €100,-. De borg bedraagt €80,- per racket. Per testperiode zullen wij totaal €20,- inhouden voor administratie en onderhouds kosten. Koopt u na het testen een racket via Planet of Tennis? Dan krijgt u €10,- korting bij aankoop van een racket. Koopt u 2 rackets na het testen? Dan krijgt u totaal €15,- korting. U krijgt deze korting alleen op de rackets die u getest heeft, of rackets uit dezelfde prijsklasse. Om er voor te zorgen dat er geen misverstanden ontstaan, hebben wij hieronder een aantal regels beschreven. 

Test beleid:

  1. U kunt per testperiode maximaal 2 tennisrackets proberen. De duur van een testperiode bedraagt 10 dagen. Bij het testen is het heen en retour sturen van de rackets inbegrepen. 
  2. De prijs van €100,- die bij deze rackets staat is borg, die voordat de testperiode begint, betaald moet zijn. De betaling van €100,- betekent dus niet dat de rackets aan u toebehoren.
  3. Uw betaling van de testrackets moet via i-deal of bankoverschrijving voldaan worden. 
  4. In geval van het niet retour sturen van de testrackets wordt u een ingebrekestelling gestuurd om de situatie zo snel mogelijk op te lossen. (de rackets retour te sturen/terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen. Dit bedrag is de nieuwprijs van het racket min de door u betaalde borg.)
  5. Zodra de rackets bij ons retour zijn gekomen zullen wij deze controleren op mogelijke schade. Is er een dusdanige schade geconstateerd dat het racket niet meer te gebruiken is dan zullen wij deze kosten op u verhalen. U krijgt  een factuur toegestuurd voor de nieuwprijs van het racket min de betaalde borg.

Heeft u vragen over onze test beleid? Neem dan contact op met onze klantenservice.