Onderkleding

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tennis Sport Kleding Winkel online -  Planetoftennis biedt een breed assortiment aan tenniskleding. Het brede aanbod bestaat onder andere uit Polo's, T-shirt, Shorts, Skirts, Trainingspakken en sokken. Planetoftennis heeft alle sportkleding die nodig zijn om de tennissport te kunnen beoefenen.

De mogelijkheden die onze online tenniswinkel biedt, zijn dan ook enorm. Bent u op zoek naar een 100% polyester of katoenen tennis kledingstuk, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De 100% polyester sportkleding zal niet krimpen tijdens het wassen en is voorzien van de nieuwste kledingtechnieken die beschikbaar zijn voor de tennis. Tenniskleding is verkrijgbaar in verschillende maten. Van jeugdmaten tot grote dames- of heren maten en een groot unisex tenniskleding assortiment. Rechts kunt u uw maat selecteren om het zoeken makkelijker te maken.

Tennis polo's en t-shirts zijn er in verschillende soorten en maten, met rits of met knopen. Met of zonder smalle pasvorm maar altijd met een goede zweetopname. De polyester tenniskleding zal ondanks het zweten tijdens het sporten niet zwaar aanvoelen om uw lichaam. Kiest u voor de polo met lange mouwen of met helemaal geen mouw?

Dus bent u op zoek naar een nieuwe korte sport broek voor mannen? Of zoekt u een getailleerde dames shirt. Of zoekt u clubkleding om uw club er mooi bij te laten lopen? De tenniskleding die in het assortiment van Planetoftennis is opgenomen, is uiterst gevarieerd en passend voor iedere tennisser of tennisvereniging.