Samenwerking tennisclubs

Samenwerkingen met tennisverenigingen, tennisclubs, tennisscholen en tennis acedemy’s. 

Voor Planet of Tennis is het verenigingsleven erg belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat de tennissport in ons land groeit en daarmee niet alleen het ledenaantal van uw vereniging gelijk blijft maar zelfs oploopt. Hiervoor is het erg belangrijk dat de leden van uw verenigingen het naar hun zin hebben op de tennisbaan en dan ze blessure vrij kunnen spelen. Omdat wij door onze jarenlange studie over de tennissport zeker weten dat gebruikt van het juiste materiaal zeer belangrijk is bij speel plezier en blessurepreventie is dit iets wat we ook graag bij jullie op de tennisclub vooruithelpen. Tennisbanen blijven gevuld, leden leren nieuwe mensen kennen om mee te spelen en zo moeten we er met z’n alle voor zorgen dat de tennissport weer gaat groeien. Wij werken al jarenlang samen met clubs bij ons in de regio. Clubs uit Eindhoven, maar ook uit Budel en Geldrop. Clubs zoals: Tennisvereniging de Doornakkers, de Budelse Tennis Vereniging, GLTV de Mast uit Geldrop, Tennisvereniging Dorplein en Tennisclub de Braken. De grootte van de club is voor ons niet van belang. Wij willen bij elke club in Nederland meedenken om ervoor te zorgen dat het verenigingsleven weer gaat groeien. Ook sponsoren we niet alleen clubs of verenigingen. Ook als u alleen sponsoring voor uw tennistoernooi zoekt is dat mogelijk. Ook dan zorgen wij voor scherpe prijzen op ballen en eventueel waardebonnen. Wij zullen ook dit dan op een leuke manier leveren door de waardebon op een medaille te printen. Hierdoor is het winnen (en geven) van een prijs veel leuker en dit voegt echt wat toe aan uw toernooi. Bij elke vereniging kijken we per club wat er gedaan kan worden om ervoor te zorgen dat leden betrokken raken met de club en er meer getennist wordt. Dat kunnen wij op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld: 

 

- De goedkoopste tennisballen voor de vereniging. Bij Planetoftennis.nl krijgt u altijd extra scherpe prijzen voor de tennis ballen voor de competitie of toernooi. Wij leveren tennisballen van alle grote merken. Wilson, Babolat, Dunlop, Tecnifibre, Tretorn. Is er een bal of merk die niet op de site staat die u liever gebruikt? Geen enkel probleem. We zorgen ervoor dat die bal bij ons in het assortiment wordt opgenomen zodat u ook die tennisbal goedkoop kan bestellen voor uw tennisclub of vereniging. 

link naar onze tennisballen

-       Het helpen organiseren van tennisevenementen zoals open toernooien. Maar ook de kleine clubevenementen zoals bijvoorbeeld een snert toernooi, pubquiz, de clubkampioenschappen of andere evenementen. Wij kunnen naast het helpen organiseren ook prijzen verzorgen. Van een gratis t-shirtje tot waardebonnen. Wat hierbij heel leuk is dat we bijvoorbeeld bij het maken van een waardebon voor het open toernooi deze achterop een medaille printen. Hierdoor krijgen de winnaars fysiek een medaille om gehangen om te zorgen voor een betere succes beleving? Heeft u voor uw jeugdtoernooi liever een echte beker in plaats van een medaille? Door onze samenwerking met www.bekerplanet.nl is bij Planetoftennis alles mogelijk!

 Winddoek Planet of Tennis

-       Het zelf organiseren van evenementen op uw club. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rackettest dag. Weet u nooit wat voor tennisracket nou eigenlijk geschikt voor u is? Tijdens een rackettestdag gaat u samen met een van onze tennisspecialisten de baan op om te ervaren welk tennisracket geschikt voor u is, welke juist niet, en de reden daarachter. Hier kunt u tevens tegen een extra scherpe prijs datzelfde racket aanschaffen. Zodat u goed voorbereid uw nieuwe tenniswedstrijden in gaat. De rackettest dag is volledig gratis. Uw leden kunnen dus helemaal gratis wat extra evenement planen. Waardoor er meer verkeer is op uw tennisvereniging. Ook als we geen vaste samenwerking met uw vereniging, club, school of academy hebben komen wij deze rackettestdag gratis en voor niets organiseren. Neem hiervoor snel contact op met onze medewerkers bij de klantenservice. U kunt ook altijd om wat extra informatie komen vragen in onze tenniswinkel in Eindhoven. 

 

Stand bij TVDD-       Ook organiseren wij tijdens uw evenementen dat wij langs zullen komen met een verkoopstand. Uw leden (en eventueel andere deelnemers aan uw toernooi) kunnen hier hun nieuwe tennisrackets, tennisschoenen, tennisballen, tenniskleding of andere tennisaccessoires kopen.  Wat hierbij erg fijn is is dat uw leden niet per se naar de winkel hoeven te komen om hun nieuwe spullen aan te schaffen. Ze kunnen dit doen op het park en hoeven dus niet een heel stuk naar de winkel te rijden. Dit scheelt uw leden veel tijd. Daarnaast hebben we tijdens deze pop-up store speciale aanbiedingen en extra kortingen voor uw leden. Ook zullen wij op deze dag een bespanservice meenemen. Zodat uw leden snel even hun racket opnieuw kunnen laten bespannen. Ook dit zorgt voor meer speelplezier omdat goed materiaal nou eenmaal blessures voorkomt en verhelpt. Leden kunnen hierdoor langer blijven tennissen. 

 

-       Dropbox/bespankast: Bij tennisverenigingen in de buurt zullen wij in overleg met het bestuur een dropbox / bespankast plaatsen. Leden kunnen hier veilig en snel hun tennisracket achterlaten om te laten bespannen. Leden zetten het racket vast in de kast en vullen het bijbehorende briefje in. Wij nemen contact op waar en wanneer het racket weer opgehaald kan worden. Op deze manier scheelt het mensen veel reistijd om hun racket te laten bespannen. Daarnaast maken de leden dan gebruik van onze professionele bespanservice. Onze bespanner heeft jarenlang ervaring en heeft op meerdere ATP en WTA-toernooien gewerkt. Wij zullen dan contact met u opnemen om samen in overleg tot de perfecte bespanning te komen. Hierdoor krijgt u naast optimale service ook nog eens de beste kwaliteit en kunt u weer fijn tennissen. 

 

 

Naast alle bovenstaande dingen om evenementen en de leden vooruit te helpen willen wij uiteraard ook de vereniging steunen. Dit doen we op 2 manieren. Een financiële bijdrage en extra kortingen op bijvoorbeeld de competitie ballen. Deze sponsoring van verenigingen is per club verschillend en perfect afgestemd op wat de club wilt. Wij hebben bijvoorbeeld voor de tennisballen voor uw vereniging een speciale verenigingsprijs. Vraag hiernaar bij onze tennismedewerkers bij de klantenservice. Planetoftennis verzorgt voor bij u op de vereniging gratis (indien afgesproken) een Planetoftennis winddoek. Ook maken wij voor speciale tarieven andere winddoeken voor uw vereniging. Wij maken ook graag voor uw tennisclub, tennisvereniging of tennisschool een op maat gemaakte offerte. Neem snel contact op via [email protected] of bel naar onze klantenservice. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze tenniswinkel in Eindhoven om al het bovenstaande te bespreken. 

 

Club/team kleding: 

Wat is er nou leuker dan de hele vereniging (of team) in hetzelfde clubshirt laten lopen? Wij verzorgen voor veel clubs tenniskleding volledig naar wens van de club. Wilt u het logo van uw tennisclub op het shirt? Geen enkel probleem. Wij drukken deze zelf op de kleding zodat wij 100% zeker zijn dat dit helemaal goed gebeurt. Ook kunnen wij logo’s van andere sponsoren van uw club of vereniging op deze shirts drukken. Wij hebben voor competitie kleding voor teams en of clubkleding voor de hele club speciale prijzen. Dit gaat van shirts van de beste kwaliteit zoals die van Adidas, tot merkloze shirts zodat uw tennisvereniging er neutraal bij loopt. Het hoeft hier ook niet alleen om een shirt te gaan. We kleden clubs volledig aan. Tennisbroekjes, shirts, truien, vesten, trainingspakken. Alles is mogelijk bij Planetoftennis.nl. Het aankleden van teams doen wij ook voor uw tennisschool. Dit zorgt ervoor dat alle trainers van uw bedrijf er als 1 team bijlopen. Heeft u hierbij speciale wensen? Laat het ons weten en we zullen er alles aan doen om uw team er professioneel bij te laten lopen. 

 

Heeft u na het lezen van alle bovenstaande informatie behoefte aan extra uitleg? Of heeft u vragen wat we voor uw club, vereniging kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met onze klantenservice en vraag naar Steve. Of kom snel naar onze tenniswinkel in Eindhoven. Hier helpen we u graag met het beantwoorden van al uw vragen en zullen wij er voor zorgen dat we snel ook uw vereniging zullen gaan ondersteunen.