Over ons

Planet of Tennis is een website die opgezet is door tennisliefhebbers. Die er een studie van hebben gemaakt wat er nou belangrijk is bij dingen als een tennisracket, een tennisbal, een tennissnaar, een tennisschoen, tennistas en misschien zelfs wel of er nog verschillen zijn in tenniskleding. Bij Planet of Tennis is dus altijd voor en door tennisfans.

Bespannen Geneva OpenHet team van Planet of Tennis bestaat uit tennisspecialisten die veel kennis hebben van de sport, maar ook erg actief zijn in het verenigingsleven. Daarnaast organiseren en bezoeken ze veel tennistoernooien. Hierdoor hebben we een goed beeld van wat er in de tenniswereld zich afspeelt.

Deze webshop is niet alleen gemaakt om u goedkoop en snel te voorzien van al uw tennisartikelen, maar ook om u optimaal te informeren over wat er nou voor u belangrijk is aan het product dat u aan wilt schaffen. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht wat goed voor u zou zijn. En dus, hoe u optimaal van het tennisspel kunt genieten. Door de aanwezige kennis van tennisproducten, scherpe prijzen, een zeer grote voorraad en enorme keuze aan tennismerken kan Planet of Tennis u altijd een goed en objectief advies over de verschillende tennisproducten geven. Alle merken zijn in onze winkel vertegwoordigd. BabolatWilsonYonexTecnifibreDunlopHeadK-swissString-kongLuxilonAdidasTretorn Bespannen tijdens Rosmalen Open

Onze tennisspecialisten zijn erkende specialisten via de internationale organisatie voor racket bespanners genaamd de ERSA (European Racket Stringers Association). Daarnaast bespant onze bespanner al jaren op grote tennistoernooien door heel de wereld. Bijvoorbeeld stond hij op de Libema Open en Geneva Open. Hierdoor weet u dat uw racket altijd aan het goede adres is voor de perfecte bespanning. Daarnaast kunnen ze u dus ook precies vertellen waarom dat racket dat u zo mooi vindt misschien niet het meest geschikte racket voor u is. Het is voor ons erg belangrijk dat u door middel van het juiste materiaal extra plezier gaat krijgen in het tennisspel. Heel vaak hoort men dat een blessure ligt aan de techniek van een speler. Echter is een blessure vaak makkelijk (en deels) te verhelpen met het juiste tennismateriaal. 

De filosofie van ons bedrijf is: ''de klant is koning''. Een simpel zinnetje, maar van onschatbare waarde voor een goede relatie tussen u en ons. Wat is het balangrijkste doel van onze webshop? Meer mensen meer laten genieten van het spel waar we zelf zoveel van houden. En wij willen er voor zorgen dat u zoveel mogelijk van de tennissport geniet.