Over ons

Planetoftennis is een website die gebouwd is en beheerd wordt door tennisliefhebbers.

Het team van Planetoftennis zijn echte tennisliefhebbers met veel kennis van de sport zelf. Zij zijn verder goed geïntegreerd in het verenigingsleven en organiseren en bezoeken zeer regelmatig toernooien, waardoor zij een zeer goed beeld hebben van wat er zich in de wereld van het tennis afspeelt. 

Deze webshop is mede in het leven geroepen om consumenten maximaal te informeren over de beschikbare producten binnen de tennissport.

Door de aanwezige kennis van tennisproducten, de scherpe prijzen, een zeer grote voorraad en de vele geleverde merken kan Planetoftennis u altijd een goed en objectief advies over de verschillende producten geven.

U vindt op de website van Planetoftennis en in de winkel de grootste keuze aan tennisproducten in heel Europa. Hiernaast werkt Planetoftennis met zeer scherpe prijzen. U bent bij Planetoftennis altijd aan het juiste adres voor uw tennisproducten.

Aansluitend op dit unieke concept heeft Planetoftennis webshops speciaal op maat gemaakt voor de meeste Europese landen.

Voor al deze websites is de filosofie waar het gehele bedrijf op gebaseerd is van belang. Dit is: "de klant is koning". Een simpel zinnetje, maar van onschatbare waarde voor een goede relatie tussen u en ons!

* Incl. BTW