Minions

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wilson – Minions

Het tennismerk Wilson zal in de loop van 2021 komen met een speciale lijn van tennisproducten. Denk hierbij aan tennisrackets voor volwassen spelers en aluminium tennisrackets voor kinderen, tennisgrips, tennistassen, maar ook andere tennis accessoires zoals dempertjes, bidons en zelf minions tennisballen voor de tenniskids. Ook voor badminton en padel zullen er verschillende Minions producten op de markt komen. Al deze tennisproducten zullen in het teken staan van de Minions. De gele wezens die een eigen film hebben gekregen nadat ze veel te zien waren in de films Despicable me en verschrikkelijke ikke 2. 

De zeer geliefde minions zagen in 2015 het daglicht toen de eerste animatie film over hun eigen leven in premiere ging. Dit was op 11 Juni 2015 in Londen. 

De Wilson producten uit de Wilson Minions lijn zullen overwegend geel zijn met de grappige ogen van de Minions veelvuldig in beeld. Zeer geliefd door de jongere tennisspelers. Maar ook onder volwassenen zullen de Wilson Minions producten populair zijn. Zo komt er een speciale Wilson Ultra 100 Minions uitvoering. Hier zal ook op de tour mee gespeeld gaan worden door niemand minder dan Kei Nishikori. De Japanse tennisser die in 2014 de US open finale wist te halen speelt al sinds jaren met Wilson en heeft in 2015 een levenslange deal met Wilson getekend. Hij is sinds een aantal jaar het gezicht van de Wilson Ultra serie en zal ook een van de weinige zijn die met de Wilson Ultra 100 Minions gaat spelen.