Tennisschoenen Yonex

2 Artikel(en)

  • new Yonex Power Cushion Durable 3

    De Yonex Power Cushion Durable 3 is gemaakt van flexible P.U. materiaal en duurzaam leder, hierdoor is de schoen erg duurzaam, en door de mesh afwerking is de ventilatie van deze schoen erg goed. Door de Quatro fit technologie sluit deze schoen snel goed aan bij de pasvorm. Door de verbeterde Power Cushion technologie biedt deze schoen nog meer demping. maar liefst met 25%! meer informatie
  • new Yonex Power Cushion Eclipsion 2

    De Yonex Power Cushion Eclipsion 2 is de nieuwe tennisschoen van Yonex. de schoen is bedoeld om de speler meer stabiliteit en demping te bieden. De schoen is opgebouwd met op de bovenkant Guard Durable Skin technologie, die je voet stabieler laat staan in de schoen. Ook zorgt dit ervoor dat de schoen goed kan ademen. Door de verbeterde Power Cushion technologie biedt deze schoen nog meer demping. maar liefst met 25%! De vorm van de zool is speciaal bedoeld voor op gravel en zorgt voor betere grip ten opzichte van de reguliere visgraat zool. meer informatie

2 Artikel(en)

Tennisschoenen Yonex

Vind al uw Yonex tennisschoenen in de webshop van Planetoftennis. Als tennisspecialist voor Nederland en België helpen wij u als tennisser graag verder. Of u nu op zoek bent naar Yonex tennisaccessoires, Yonex tenniskleding, Yonex tennisrackets, Yonex tennistassen of Yonex tennisballen, u vindt het allemaal voor de scherpste prijs op de website van Planetoftennis.

Door de duidelijke uitleg en het grote aanbod van onze Yonex tennisschoenen vindt u altijd de tennisschoen die bij u past. Vindt u het moeilijk om de juiste tennisschoen te kiezen of wilt u persoonlijke hulp? Neem contact op met onze klantenservice.

Altijd de laagste prijs!
Vindt u dezelfde schoenen voor een lagere prijs? Laat het dan weten aan Planetoftennis. U betaalt op deze manier nooit teveel bij Planetoftennis!